Tack till alla som deltog i 
Phase to Face tour

Under maj och juni besökte Phase To Face Malmö, Stockholm, Göteborg, Östersund och Lund för att träffa och koppla ihop värde av kändisskap med innovationskraft och entreprenörskap för att skapa framgångsrika bolag.

Vi vet att toppidrottare och entreprenörer drivs av samma kraft. Det handlar om fokus, uthållighet och viljan att vinna. Phase to Face är ett pilotprojekt som tillsammans med innovationsnätverk, idrottsorganisationer och klubbar hjälper elitidrottare att utveckla sina affärsidéer och att skapa nya vinnande team.

1. Malmö

26.05.2015 @ Minc

08:15 TILL 10:00

Idrottsvetenskapen vid Malmö Högskola bjuder tillsammans med MINC in till frukostträff på tema idrott, teknik och karriär. Vi samtalar med OS-medaljör Rob Haas, idrottsvetarstudenter och Mattias Åhnberg från Cygate - ledande inom IT och telekommunikation – om hur tränare och idrotten kan använda ny teknik och nya produkter för att utveckla idrottsbranschen.

utgått

2. Stockholm

29.05.2015 @ SUP46

07:30 TILL 09:00

Frukostträff där Lars Mattiasson, projektledare Phase to Face samtalar med Rob Haans, flerfaldig guldmedaljör och coach för Svenska Jujutsu landslaget, Mikaela Färnqvist, idrottsvetenskapen vid Malmö Högskola och Nicklas Mattsson, chefredaktör på tidningen Entreprenör kring möjligheterna med att mixa idrott och entreprenörskap.

utgått

3. GÖTEBORG

02.06.2015 @ Chalmers tekniska högskola

08:00 TILL 9:30

Tredje nerslaget gör Phase to Face tillsammans med Chalmers tekniska högskola där vi får möjlighet att prata med VM-guldmedaljör Christian Finnsgård om kombinationen segling, idrottsforskning och teknik. I panelen finns även en hemlig OS-medaljör och Christian Tellin, affärscoach på The Creative Plot, som kommer prata om hur elitidrottare kan använda sina varumärken när det kommer till affärsutveckling.

UTGÅTT

4. Östersund

09.06.2015 @ MID SCIENCE PARK

08:00 TILL 09:30

VM, OS och idrottares idéer. Frukostträff tillsammans Peak Innovation där vi samtalar med Ylva Nowén och Magnus Swartling om karriären efter idrotten och hur de ser på stödet som behövs för att förverkliga sin idé.  OS-medaljören Anna Ottosson Blixt, och verksamhetsledare för Peak Innovation, brinner för att elitidrottare ska förstå sitt personliga värde och de värdefulla egenskaper de har för att driva olika idéer.

utgått

5. Lund

11.06.2015 @ IDEON

07:30 TILL 09:00

Hur kan mixen personliga varumärken och entreprenörskap skapa nya affärer för dig? 
På våra turnéstopp i Malmö, Stockholm, Göteborg och Östersund​ har vi träffat och pratat idéer med massvis av OS- och VM-idrottare, entreprenörer, forskare och idrottsorganisationer. Nu vill vi dela kunskapen om ett nytt spännande affärsområde med dig.

OBS! Antalet platser är begränsat!

Fullbokat